Gilaus skonio, daugelyje patiekalų pritaikomas raudonųjų ir geltonųjų paprikų bei pomidorų padažas. Itin dažnai naudojamas italų virtuvėje, derantis makaronų, keptos mėsos patiekaluose. Tinkantis ir skanauti su šviežia, traškia duona.
Pagerinantys, atskleidžiantys ir papildantys daugybę patiekalų. Universalūs ir kupini tobulai tarpusavyje derančių skonių. Labiausiai tradiciniai iš visų „Amandus Gourmet“ produktų – padažai. Pagaminti iš aukščiausios kokybės bazilikų, pomidorų, paprikų, nepagailint puikių aliejų, riešutų ir prieskonių. Laikantis geriausių itališkų tradicijų.
Grynasis kiekis – 190g.
Kilmės šalis – Italija.
Raudonosios paprikos 49 %, saulėgrąžų aliejus, pomidorų minkštimas, anakardžių riešutai, geltonosios paprikos 2 %, bulvių dribsniai (bulvės, emulsiklis E471), druska, kukurūzų krakmolas, juodieji pipirai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E270. Sudėtyje gali būti sojų, pieno, kitų riešutų pėdsakų. BE GLIUTENO