HUMUSAS SU MĖLYNUOJU PELĖSINIU SŪRIU IR “CAJUN” PRIESKONIAIS

6.40

Neturime

Produkto aprašymas:

Humusas, kurio kremiškai tekstūrai papildomo gylio ir stipresnių pojūčių suteikia mėlynasis pelėsinis sūris. Šį netikėtą duetą indiškomis natomis sujungia Garam masala prieskonių mišinys.   

Vertingesnės maistinės sudėties iš gamtinių žaliavų, be sintetinių maisto priedų. Be dažiklių, tirštiklių ir konservantų.

Grynasis kiekis 170 g.

 „Amandus Gourmet“ padažai

 Pagerinantys, atskleidžiantys ir papildantys daugybę patiekalų. Universalūs ir kupini tobulai tarpusavyje derančių skonių. Labiausiai tradiciniai iš visų „Amandus Gourmet“ produktų – padažai. Pagaminti iš aukščiausios kokybės bazilikų, pomidorų, paprikų, nepagailint puikių aliejų, riešutų ir prieskonių. Laikantis geriausių itališkų tradicijų.

Sudedamosios dalys: avinžirniai (47%), vanduo, alyvuogių aliejus, mėlynasis pelėsinis sūris (pasterizuotas pienas, druska, kietiklis kalcio chloridas, mikrobiologiniai fermentai, pieno rūgšties bakterijų raugas, mėlynojo pelėsio kultūros Penicillium roqueforti) 7%, sezamo sėklos, česnakai, citrinų sultys, druska, Garam masala prieskoniai (kuminas, cinamonas, kalendros sėklos, kardamonas, juodieji pipirai, gvazdikėliai, muskatas, svogūnas, česnakas, imbieras, paprika) 1%, pipirai.

Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Geriausias iki nurodytos ant dangtelio datos. Atidarius suvartoti per 3 dienas.