„Amandus Gourmet“ padažai
Pagerinantys, atskleidžiantys ir papildantys daugybę patiekalų. Universalūs ir kupini tobulai tarpusavyje derančių skonių. Labiausiai tradiciniai iš visų „Amandus Gourmet“ produktų – padažai. Pagaminti iš aukščiausios kokybės bazilikų, pomidorų, paprikų, nepagailint puikių aliejų, riešutų ir prieskonių. Laikantis geriausių itališkų tradicijų.
Sudedamosios dalys: Vištienos kepenėlės 30%, raudonos saldžios paprikos 30%, pievagrybiai 21%, svogūnai, rapsų aliejus, konservuotos raudonos jalapeno paprikos (druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, kietiklis kalcio chloridas), druska, prieskonių mišinys (sezamo sėklos, kalendros sėklos, kardamonas, cinamonas, pomidorų pudra, rūkyta ir saldžioji paprika, imbieras, juodieji pipirai, muskatas) 1%, pipirai, lauro lapai.
Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.
Geriausias iki: data nurodyta ant dangtelio.
Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas.