AŠTRUS KEPENĖLIŲ PAŠTETAS SU SKRUDINTU SEZAMU IR ŽALIUOJU KARDAMONU

6.40

Neturime

Produkto aprašymas:

Kitokia pašteto interpretacija. Saldus, aštrokas, sodraus aromato žaliasis kardamonas užtepui suteikia šiltai kutenantį, o skrudintas sezamas – lengvą riešutų skonį.

Vertingesnės maistinės sudėties iš gamtinių žaliavų, be sintetinių maisto priedų. Be dažiklių, tirštiklių ir konservantų.

Grynasis kiekis 170 g.

Kilmės šalis – Lietuva.

 „Amandus Gourmet“ padažai

 Pagerinantys, atskleidžiantys ir papildantys daugybę patiekalų. Universalūs ir kupini tobulai tarpusavyje derančių skonių. Labiausiai tradiciniai iš visų „Amandus Gourmet“ produktų – padažai. Pagaminti iš aukščiausios kokybės bazilikų, pomidorų, paprikų, nepagailint puikių aliejų, riešutų ir prieskonių. Laikantis geriausių itališkų tradicijų.

Sudedamosios dalys: Vištienos kepenėlės 30%, raudonos saldžios paprikos 30%, pievagrybiai 21%, svogūnai, rapsų aliejus, konservuotos raudonos jalapeno paprikos (druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, kietiklis kalcio chloridas), druska, prieskonių mišinys (sezamo sėklos, kalendros sėklos, kardamonas, cinamonas, pomidorų pudra, rūkyta ir saldžioji paprika, imbieras, juodieji pipirai, muskatas) 1%, pipirai, lauro lapai.

Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.

Geriausias  iki: data nurodyta ant dangtelio.

Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas.